Veldmate jr. over Ajax-scout Veldmate sr.: 'Op plek waar het zes uur vroeger is'

Veldmate jr. over Ajax-scout Veldmate sr.: 'Op plek waar het zes uur vroeger is'

17-04-2022 16:36
12

FC Emmen-aanvoerder Jeroen Veldmate heeft meerdere lijntjes met de Ajax-top: zijn vader is hoofdscout in Amsterdam en zijn kapper in Oldenzaal heeft ook Erik ten Hag als klant. De 33-jarige verdediger heeft in de kapsalon echter niet de laatste ontwikkelingen rondom Ten Hag meegekregen.

De Ajax-trainer, die volgens Veldmate zijn baard bij laat werken in Oldenzaal, is hard op weg naar Manchester United. De FC Emmen-aanvoerder heeft daar echter nog geen nieuws uit de eerste hand over gehoord. "De vorige keer heb ik hem wel gezien, zaten we naast elkaar in de stoel. Deze keer was ik wat later, dus ik heb er niets over gehoord", knipoogt hij in Goedemorgen Eredivisie op ESPN. "De vorige keer was het nog niet actueel, zeg maar. Dat was een half jaar geleden. Maar volgens mij is het niet zo dat alle media het fout hebben…", doelt hij op de Manchester United-verhalen.

Wedden

Meer odds

Vader Henk Veldmate heeft zijn zoon ook nog niet ingelicht. "Of hij al nieuws over Ten Hag heeft? Nee, daar heb ik niets over gehoord, daar houdt hij zich ook niet mee bezig. Die moet vooral nieuwe spelers scouten. Op dit moment zit hij op een plek waar het zes uur eerder is", besluit de verdediger cryptisch.