Messi bezorgt fluitende PSG-fans de titel: 'Moeilijk om dit te blijven accepteren'

Messi bezorgt fluitende PSG-fans de titel: 'Moeilijk om dit te blijven accepteren'

25-04-2022 14:46
39

Lionel Messi maakte afgelopen zaterdag de treffer die Paris Saint-Germain de Franse titel opleverde, maar wordt nog steeds uitgefloten door fans van de kampioen. Trainer Mauricio Pochettino is des duivels.

PSG speelde met 1-1 gelijk tegen Lens en dat was genoeg om het landskampioenschap binnen te slepen. Messi maakte na ruim een uur spelen de openingstreffer en later zorgde Corentin Jean de bezoekers uit het noorden nog een punt. Na afloop werd er niet uitzinnig gejuicht en dat had te maken met het feit dat Messi weer werd uitgefloten.

Pochettino reageerde na afloop tegenover ESPN op de situatie. "Dat vind ik echt ongelofelijk. Het is moeilijk om dit te accepteren, omdat ik het me zo moeilijk voor kan stellen waarom mensen dit doen. Messi is één van de grootste voetballers en heeft veel aan het voetbal gegeven. Dat zal hij ook blijven doen."

Messi gaf al dertien assists en daarmee staat hij tweede op de lijst van spelers met de meeste voorbereide doelpunten in de Ligue 1. Ploeggenoot Kylian Mbappé staat met veertien assists eerste. Ook maakte Messi vier doelpunten, maar genoeg om het Franse publiek te overtuigen is het schijnbaar niet.