'Miedema heeft haar toptransfer binnen twee weken te pakken'

'Miedema heeft haar toptransfer binnen twee weken te pakken'

7 mei - 15:14
42

Vivianne Miedema lijkt zich op te mogen maken voor een toptransfer naar FC Barcelona. Volgens de goed ingevoerde journalist Oriol Domènech hoopt de topclub uit Spanje haar komst snel bekend te maken.

Van een transfer van Miedema naar Barcelona is al een tijdje sprake. Er werd in maart al melding van gemaakt, maar nu lijkt alles in een stroomversnelling terecht gekomen te zijn. Miedema (25) staat nu nog onder contract bij Arsenal, maar in de zomer is ze transfervrij en dus staat Barcelona op het punt om gouden zaken te doen. Domènech verwacht dat Miedema binnen twee weken speler van Barcelona is.

Miedema is bezig aan haar vijfde seizoen bij Arsenal. Dat ze gewild is, kan geen verrassing zijn wanneer je haar statistieken bekijkt. In vijf seizoenen scoorde Miedema 74 keer. Ze werd ook genoemd bij Paris Saint-Germain. 

"Ik wil het maximale eruit halen. Dat betekent dat ik misschien wel de volgende stap moeten maken. Ik ben 25 en dat is nog best jong, maar ik ga al een tijdje mee. De jaren die er nu aan gaan komen, horen officieel mijn topjaren te zijn. Die moet ik ergens doorbrengen bij een club die het beste bij mijn ambities past", vertelde Miedema onlangs aan het Algemeen Dagblad.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie