Boskamp: 'Donderstraal toch op, joh, dit is gewoon werelds'

Boskamp: 'Donderstraal toch op, joh, dit is gewoon werelds'

9 mei - 15:14
90

Jan Boskamp kan zijn geluk niet op nu Feyenoord in de finale van de Conference League staat. Hij had dat een paar maanden terug niet durven dromen.

"Dit is toch werelds? Weergaloos gewoon, man", reageert Boskamp tegenover het Algemeen Dagblad. "Weet je, een paar maanden geleden verscheen ergens zo’n krantenartikel met als kop: Feyenoord gaat de Conference League winnen. Die zijn niet goed bij hun paasei, dacht ik. Want zo lekker ging het in het begin van het toernooi niet. Ken je je die wedstrijd tegen FC Ria nog herinneren? Pardon, FC Drita, ja. Niet om aan te gluren! En kijk waar ze nu staan. Fantastisch."

Boskamp ziet dat er soms nog wat schamper over het derde Europese clubtoernooi wordt gedaan. "Ja, de reacties van sommigen kun je natuurlijk uittekenen. Het is maar de Conference League, zus en zo. Donderstraal toch op, joh, denk ik dan. Als Nederlandse club in de finale van een Europees toernooi staan is gewoon werelds. Echt, mensen die dit toernooi belachelijk maken kunnen m'n kloten kussen."

"Kijk welke tegenstanders ze uitgeschakeld hebben!", gaat Boskamp verder. "Olympique Marseille is gewoon de nummer twee van Frankrijk, hè. En nu krijgen we AS Roma, ook een aardig ploegie hoor. Of ik erbij ben in Tirana? Wat daggie? Ik heb al als een raket naar die organisatie gebeld voor een kaartje. Je wil toch op de tribune zitten als je club die beker pakt, nietwaar?"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie