Barça spaart 1,5 miljoen uit door reserverol, kans op vertrek Dembélé '95 procent'

Barça spaart 1,5 miljoen uit door reserverol, kans op vertrek Dembélé '95 procent'

24 May - 08:56
18

Ousmane Dembélé en FC Barcelona zijn in de laatste maanden naar elkaar toegegroeid, maar lijken alsnog uit elkaar te gaan. De Fransman kwam in 2017 voor de hoofdprijs over van Borussia Dortmund, maar gaat nu aan zijn laatste contractmaand beginnen.

Dembélé was begin dit jaar even persona non grata, omdat zijn zaakwaarnemers en hij niet van plan waren om bij te tekenen. Later leefde hij alsnog op, toen hij werd herenigd met zijn oude Dortmund-maatje Pierre-Emerick Aubameyang. Volgens Mundo Deportivo is de Fransman nu één van de gangmakers in de kleedkamer. Barcelona liet hem niet starten in de laatste twee competitieduels – zodat het geen extra bonus van anderhalf miljoen euro aan Borussia Dortmund over hoefde te maken – maar hoopte nog altijd op contractverlenging.

Die kans lijkt echter alsnog verkeken. Het lot van Dembélé ligt in handen van zijn veeleisende zaakwaarnemers en volgens bronnen binnen Camp Nou is een transfervrij vertrek voor 95 procent zeker. Barça probeert deze week nog samen met het kamp-Dembélé een oplossing te vinden waarmee alle partijen tevreden zijn, maar de kans van slagen lijkt dus klein.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s