Karsdorp zeker van zijn zaak na winst op Feyenoord: 'Ze hebben zeker gejuicht'

Karsdorp zeker van zijn zaak na winst op Feyenoord: 'Ze hebben zeker gejuicht'

26 mei - 07:42 Laatste update: 26 mei - 07:42
21

De winst van AS Roma op Feyenoord in de Conference League-finale noemt Rick Karsdorp een 'Mourinho-overwinning'. De eindstrijd was extra speciaal voor Karsdorp, omdat hij en zijn familie een sterke band hebben met Feyenoord.

Door met 1-0 te winnen, heeft Roma ten koste van de Stadionclub de Conference League gewonnen. "Dit betekent heel veel voor me", vertelt Karsdorp bij het Veronica na afloop. "Ik heb het de eerste twee jaar niet makkelijk gehad bij AS Roma. Toen weer verhuurd aan nota bene Feyenoord en vervolgens weer een operatie gehad. Daarna heb ik gewoon honderd wedstrijden in twee seizoenen gespeeld, dus ik ben nu helemaal terug."

Karsdorp krijgt vervolgens de vraag of dit een typische 'Mourinho-overwinning' genoemd kan worden. "We weten dat we verdedigend heel sterk zijn. In de eerste helft hebben we helemaal geen kans weggegeven, in de tweede helft alleen een paar. Het was degelijk, misschien kun je het wel een Mourinho-overwinning noemen, ja."

Hoewel de broer en vader van Karsdorp voor Feyenoord zijn, denkt de Oranje-international dat de twee hebben gejuicht bij de goal van Nicolò Zaniolo. "Ik denk dat familie altijd eerst komt. Ze hebben honderd procent zeker gejuicht bij de 1-0", stelt Karsdorp bij Voetbal International. "Mijn vrienden waren wel voor Feyenoord en ik geef ze groot gelijk. Als zij winnen, is heel Nederland blij. Zelfs Ajax-supporters."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie