'PSV-vertrek Dirkx op losse schroeven: Overmars voldoet niet aan betalingen'

'PSV-vertrek Dirkx op losse schroeven: Overmars voldoet niet aan betalingen'

03-06-2022 08:34 Laatste update: 09:54
84

PSV-jeugdtrainer Jürgen Dirkx leek op weg om assistent van Mark van Bommel te worden bij Royal Antwerp FC, maar zijn overstap is geen uitgemaakte zaak meer. De clubs zijn nog niet tot een overeenstemming gekomen, meldt het Eindhovens Dagblad.

Naast Andries Ulderink en John Stegeman wil Van Bommel ook Dirkx meenemen naar België. De hoofdrolspeler ziet een stap naar Antwerp zitten, maar PSV vraagt een afkoopsom van naar verluidt een jaarsalaris. De overstap van Dirkx is nog niet bezegeld, omdat Marc Overmars, de technisch directeur van Antwerp, het bedrag nog niet heeft overgemaakt naar Eindhoven.

Als Antwerp niet over de brug wil komen, zal Dirkx zelf een bedrag moeten afrekenen, schetst het ED. Bij PSV zorgt de vertrekwens van de jeugdtrainer voor gefronste wenkbrauwen. Naar verluidt heeft hij meerdere bronnen binnen de club verklaard nooit meer met Van Bommel samen te werken, nadat beiden in 2019 ontslagen werden bij PSV. Daarnaast hadden de Eindhovenaren het kader voor komend seizoen al grotendeels ingevuld, met Dirkx als trainer van PSV O18. Dat is nu hoogst onzeker.