Arsenal neemt afscheid van Lacazette, ''ongelooflijke Gone-back' voor Bosz'

Arsenal neemt afscheid van Lacazette, ''ongelooflijke Gone-back' voor Bosz'

03-06-2022 14:38
13

Het lijkt een kwestie van tijd tot Alexandre Lacazette bij Olympique Lyon gepresenteerd wordt. De transfervrije spits is uitgezwaaid bij Arsenal, terwijl hij op de voorkant van L'Équipe prijkt in een tenue van L'OL.

De Franse krant pakt vrijdag groots uit met de aanstaande rentree van Lacazette bij Lyon. De sportkrant spreekt van 'de ongelooflijke Gone-back', verwijzend naar de bijnaam van de club: Les Gones. Lacazette, die in 2017 voor ruim vijftig miljoen euro vertrok naar Arsenal, moet de eerste zomeraankoop worden voor Peter Bosz. Volgens diverse Franse media levert de aanvaller meer dan de helft van zijn salaris in na zijn vertrek uit Londen. Waar hij bij Arsenal tien miljoen euro opstreek, gaat hij bij Lyon 4.5 miljoen euro verdienen.

Op de clubsite van Arsenal neemt manager Mikel Arteta afscheid van Lacazette. "Laca is een fantastische speler voor ons geweest. Zowel op als naast het veld is hij een echte leider geweest en heeft hij veel invloed gehad op onze jonge jongens", zegt hij. "Zijn betrokkenheid was uitzonderlijk en we wensen hem en zijn familie succes en geluk."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie