'Als er een topclub komt voor Gnonto, zijn we misschien bereid om te praten'

'Als er een topclub komt voor Gnonto, zijn we misschien bereid om te praten'

08-06-2022 11:40
51

Wilfried Gnonto is opeens het snoepje van de week op de transfermarkt: niet alleen Ajax en PSV, maar andere (top)clubs zitten achter de Italiaanse revelatie van FC Zürich aan. Ancillo Canepa, voorzitter van de Zwitserse club, ziet zijn kans schoon.

Gnonto (18) debuteerde afgelopen weekend met een assist in de nationale ploeg van Italië. Sindsdien ligt zijn naam op ieders lippen. Ajax, PSV, Fiorentina, Sassuolo en promovendus Monza worden genoemd in de Italiaanse pers, maar FC Zürich-voorzitter Canepa maakt duidelijk dat Gnonto niet aan de eerste beste club verkocht gaat worden.

"Als er een topclub komt - ik benadruk: een topclub - zijn we misschien bereid om te praten. Als Real Madrid en FC Barcelona komen, zullen we praten. Anders niet", zegt Canepa met een knipoog tegen Blick. De Zwitser laat blijken open te staan voor een verkoop van Gnonto, mits de jonge aanvaller nog een jaar op huurbasis in Zürich blijft. De club plukte Gnonto twee jaar geleden voor een opleidingsvergoeding weg bij Internazionale.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie