FC Twente verhoogt de begroting en komt snel met contractnieuws

FC Twente verhoogt de begroting en komt snel met contractnieuws

17-06-2022 13:05
86

FC Twente is vrijdag met goed nieuws gekomen voor de achterban. De club maakt bekend dat de begroting met vijf miljoen euro gestegen is, naar dertig miljoen euro. En daarnaast kan er spoedig contractnieuws verwacht worden.

Twente werkte vorig seizoen met een begroting van 25 miljoen euro, dat is nu dus dertig. 'We maken een grote groei door, maar blijven wel vasthouden aan de doelstellingen die we vorig jaar in ons beleidsplan hebben gepresenteerd. Zowel sportief als financieel. We willen vooruit en dat doen we stap voor stap. Daarbij is het belangrijk het evenwicht tussen onze sportieve ambities en financiรซle mogelijkheden te blijven bewaken. Het succes van vorig seizoen heeft voor veel aantrekkingskracht en enthousiasme gezorgd, maar laten we wel realistisch blijven en niet te hard van stapel lopen', laat algemeen directeur Paul van der Kraan weten op de clubsite van Twente.

Van der Kraan maakt ook bekend dat routinier Wout Brama er nog een jaar aan vastplakt en zijn contract bij Twente gaat verlengen. Manfred Ugalde blijft behouden, Kamohelo Mokotjo traint mee en krijgt de kans om zich te laten zien.