'Arsenal droop af na horen Ajax-vraagprijs Martínez, United staat in startblokken'

'Arsenal droop af na horen Ajax-vraagprijs Martínez, United staat in startblokken'

20-06-2022 09:15
51

Arsenal is inderdaad geïnteresseerd in Ajax-speler Lisandro Martínez, maar volgens De Telegraaf zit de situatie anders in elkaar dan in Engeland gemeld werd. Arsenal heeft zich gemeld, echter droop het af toen het de vraagprijs te horen kreeg. Van een geweigerd bod van dertig miljoen is geen sprake, omdat het bod nooit gedaan is.

Ajax communiceerde Arsenal dat er niet over een vertrek van Martínez valt te praten, maar kan die boodschap spoedig ook verkondigen aan Manchester United: volgens De Telegraaf is de club van Erik ten Hag een bod aan het voorbereiden op de Argentijn. Dat heeft te maken met Jurriën Timber, die toch bij Ajax lijkt te blijven.

De Telegraaf vraagt zich wel af of Ajax nog steeds niet bereid is om Martínez te laten gaan als Arsenal, of Manchester United, terugkeert voor hem met een veel beter bod. Wellicht dat de Amsterdamse club het dan niet verantwoord vindt om nee te zeggen.

Het wijst op David Neres, die voor 47 miljoen euro naar China kon. Ajax weigerde en zag hem later voor twaalf miljoen naar Shakhtar Donetsk gaan. Daarbij aangetekend dat Neres van meerwaarde is geweest in de Champions League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie