'FC Utrecht-staf compleet: Fraser verwelkomt na Rankovic tweede assistent'

'FC Utrecht-staf compleet: Fraser verwelkomt na Rankovic tweede assistent'

20 juni - 22:22
24

FC Utrecht heeft de technische staf voor aankomend seizoen op orde. Twan Scheepers is de laatste die aan het trainersgilde wordt toegevoegd. Hij wordt samen met Aleksandar Rankovic de rechterhand van Henk Fraser.

Utrecht beschikt in het nieuwe seizoen over een compleet nieuw trainerstrio. Fraser werd in de loop van het seizoen al aangesteld als nieuwe trainer. Na het ontslag van René Hake nam Rick Kruys de honneurs waar, maar laatstgenoemde vertrok naar VVV-Venlo. Met de komst van Rankovic en Scheepers is de staf rond, meldt het Algemeen Dagblad. Eerder werd al bekend dat Harald Wapenaar de nieuwe keeperstrainer wordt bij Utrecht.

Scheepers was in het verleden jeugdtrainer bij PSV. De vijftigjarige oefenmeester vertrok in 2019 met Phillip Cocu naar Derby County. Daar fungeerde hij als assistent. Hoewel hij aan het begin van dit kalenderjaar aangaf graag weer talenten op te leiden, gaat hij aan de slag bij de hoofdmacht van Utrecht. 

Jacob Mulenga
De gestopte Jacob Mulenga gaat ook onderdeel uitmaken van de technische staf van de Domstedelingen. De Zambiaan, die op de slotdag van de Eredivisie namens Go Ahead Eagles zijn laatste wedstrijd in het profvoetbal speelde, gaat mogelijk aan de slag als spitsentrainer. Over zijn precieze rol bij Utrecht wordt nog gesproken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!