'Malacia heeft meer ijzers in het vuur, ook Manchester United nog in de race'

'Malacia heeft meer ijzers in het vuur, ook Manchester United nog in de race'

23-06-2022 13:34 Laatste update: 14:40
75

Olympique Lyon nadert een akkoord met Feyenoord over een transfer van Tyrell Malacia, maar de linksback heeft meer ijzers in het vuur. Ook Manchester United en Newcastle United zijn nog steeds in de race, meldt De Telegraaf.

Volgens de ochtendkrant zien de Premier League-clubs Malacia als 'een belangrijke versterking'. Zowel het Manchester United van manager Erik ten Hag als Newcastle heeft in eerste instantie andere prioriteiten, waardoor ze wat langer tijd nodig hebben om tot zaken te komen. Feyenoord maakt dan ook geen haast om tot een akkoord te komen met Lyon, zolang de Fransen niet aan de vraagprijs van vijftien à twintig miljoen euro voldoen.

De aanwezigheid van coach Peter Bosz en het feit dat hij vrijwel verzekerd is van een basisplaats, kunnen voor de Oranje-international belangrijke redenen zijn om toch voor Lyon te kiezen. Ook in Newcastle liggen er wel kansen, maar bij Manchester United is er geen garantie op speeltijd door de concurrentie van Luke Shaw. The Mancunians lijken bovendien Frenkie de Jong binnen te willen halen, voordat contact wordt opgenomen met Feyenoord over Malacia.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie