Vitesse presenteert eerste aanwinst: 'De juiste stap op het juiste moment'

Vitesse presenteert eerste aanwinst: 'De juiste stap op het juiste moment'

23 June - 18:50
46

Vitesse heeft de eerste versterking voor het nieuwe seizoen binnen. Carlens Arcus komt transfervrij over van het Franse Auxerre en tekent voor drie seizoenen in Arnhem.

Bij Vitesse moet Arcus de vertrokken Eli Dasa op de rechterflank doen vergeten. De international van Haïti komt via Brazilië, ESTAC Troyes, Lille OSC en Cercle Brugge en Auxerre in Het Gelredome terecht. "Dit voelt voor mij als de juiste stap op het goede moment", reageert Arcus op de clubsite. "Ik heb een uitstekend gevoel overgehouden aan de gesprekken met Vitesse en kan niet wachten om te beginnen bij mijn nieuwe club, die afgelopen seizoen indruk heeft gemaakt in Europa."

Technisch directeur Benjamin Schmedes is eveneens blij met de komst van de vleugelverdediger. "Carlens is een speler met intensiteit, snelheid, ervaring en een goede balans tussen aanvallende en verdedigende intenties. Zijn spel en karakter sluiten naadloos aan bij onze filosofie en Carlens past ook goed in de Eredivisie."

Arcus moet nog even geduld hebben, voor hij het trainingsveld van Vitesse mag betreden. De verdediger is in afwachting van zijn werkvergunning. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s