Slot wil Feyenoord-aankopen die 'voor de bal spelen': 'Wordt een grote uitdaging'

Slot wil Feyenoord-aankopen die 'voor de bal spelen': 'Wordt een grote uitdaging'

27-06-2022 08:45 Laatste update: 09:48
34

Feyenoord staat aan de voet van een lastige transferperiode, realiseert Arne Slot zich. De trainer hoopt de komende weken spelers te mogen verwelkomen die 'voor de bal spelen'.

"Afgelopen seizoen hebben we spelers aangetrokken die achter de bal spelen", doelt Slot in De Telegraaf op onder meer Gernot Trauner, Marcus Pedersen en Fredrik Aursnes. "Die zijn minder duur dan spelers die voor de bal spelen en daar het verschil maken."

"Net zoals bij veel clubs zien we ook de nodige spelers vertrekken", vervolgt de Feyenoord-trainer, die Bryan Linssen en huurlingen Cyriel Dessers, Reiss Nelson en Guus Til al moest uitzwaaien. "Maar ik zeg ook niks geks als ik zeg dat Luis Sinisterra in de belangstelling staat van veel clubs."

"Om met onze mogelijkheden spelers aan te trekken die voor de bal spelen en daar het verschil maken, wordt nog een grotere uitdaging dan afgelopen seizoen Trauner, Pedersen en Aursnes, die allemaal achterin spelen, aan te trekken", aldus Slot.

Feyenoord versterkte zich al met Danilo Pereira (Ajax) en Mats Wieffer (Excelsior), terwijl Wilfried Gnonto (FC Zürich), Calvin Stengs (OGC Nice), Ian Maatsen (Chelsea) en Mohamed Taabouni (AZ) de overstap naar Rotterdam moeten maken. Tyrell Malacia is op weg naar de uitgang.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie