ESPN-commentator beweert: 'PSV-doelwit' James Rodríguez gespot in Eindhoven

ESPN-commentator beweert: 'PSV-doelwit' James Rodríguez gespot in Eindhoven

27-06-2022 13:20 Laatste update: 15:10
244

James Rodríguez is maandag de meest besproken voetballer in Eindhoven en omstreken. Op social media gaat het gerucht dat PSV mogelijk bezig is met de Colombiaanse vedette en nu gooit ook ESPN-commentator Martijn van Zijtveld olie op het vuur.

'Op persoonlijke titel kan ik melden dat James Rodríguez zojuist bij de fysio was waar PSV alle keuringen doet. Tovert Marcel Brands deze daadwerkelijk uit z'n hoge hoed?', meldt Van Zijtveld, wiens stem te horen is op ESPN, via Twitter. Clubwatchers Rik Elfrink (Eindhovens Dagblad) en Marco Timmer (Voetbal International) ontkennen dat. Van Zijtveld beroept zich op een 'betrouwbare ooggetuigenverklaring'. 

James houdt de gemoederen bezig sinds De Telegraaf hem korte tijd hem noemde als een potentiële opvolger van de naar Eintracht Frankfurt vertrokken Mario Götze. De dertigjarige Colombiaan staat onder contract bij Al Rayyan uit Qatar, maar wil graag terug naar Europa. Hij droeg eerder het shirt van Envigado, Banfield, FC Porto, AS Monaco, Real Madrid, Bayern München en Everton.

Marcel Brands, algemeen directeur van PSV, haalde James twee jaar geleden naar Everton. In Engeland was zijn start bemoedigend, maar de aanvallende middenvelder zakte later weg en verzilverde in de zomer van 2021 zijn transfervrije status door een lucratief contract te ondertekenen bij Al Rayyan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie