Fadiga gebruikt degradatieclausule, tweetal ook nog afwezig, 'Armenteros blijft'

Fadiga gebruikt degradatieclausule, tweetal ook nog afwezig, 'Armenteros blijft'

27 juni - 16:36
47

Noah Fadiga lijkt het gedegradeerde Heracles Almelo na twee seizoen te gaan verlaten. De 22-jarige rechtsback uit Brugge krijgt de ruimte om te praten met andere geïnteresseerde clubs.

Fadiga werd tijdens het seizoen 2019/2020 uitgeleend aan FC Volendam en verkaste daarna permanent van Club Brugge naar Heracles. Daar loopt zijn contract nog één jaar door, maar in die verbintenis is een clausule opgenomen, laat technisch directeur Nico-Jan Hoogma weten via de clubkanalen. "Hij heeft een degradatieclausule in zijn contract waardoor hij voor een vastgestelde transfersom mag vertrekken. Hij heeft van ons toestemming gekregen om met een andere club te onderhandelen."

Steunpilaren Giacomo Quagliata en Luca de la Torre ontbreken ook nog tijdens de eerste training, wegens interlandverplichtingen bij respectievelijk Jong Italië en de Verenigde Staten. De la Torre heeft overigens wel laten weten dat hij sowieso aast op een transfer. Routinier Samuel Armenteros blijft wel binnenboord, meldt Voetbal International. De 32-jarige Zweed begon in januari aan zijn derde Heracles-periode en gaat zijn aflopende contract met één jaar verlengen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s