'Kan nog niet zeggen: ik ga mee naar WK. Dat komt als ik goed doe bij Feyenoord'

'Kan nog niet zeggen: ik ga mee naar WK. Dat komt als ik goed doe bij Feyenoord'

08-07-2022 19:32 Laatste update: 23-08-2022 22:03
37

Justin Bijlow durft er nog niet vanuit te gaan dat hij met Oranje meegaat naar het WK. De doelman van Feyenoord is vastberaden om eerst bij zijn club te presteren, om zo een plekje in de selectie van Louis van Gaal af te dwingen.

In gesprek met RTV Rijnmond krijgt Bijlow de vraag wat zijn persoonlijke doelen voor het nieuwe seizoen zijn. "Ik wil goed presteren en het team helpen waar nodig", is de sluitpost duidelijk. "Tot en met het WK wil ik heel goed presteren bij Feyenoord, zoals altijd."

"Hopelijk ga ik dan mee naar de Nations League-duels in september en daarna naar het WK", gaat Bijlow verder. "Ik bekijk het van dag tot dag: elke dag wil ik mijn stinkende best doen bij Feyenoord en presteren. De rest komt van vanzelf. Ik kan nu nog niet zeggen: ik ga mee naar het WK. Dat komt als ik het goed doe bij Feyenoord."

Bijlow noemt fit blijven bewust niet in zijn lijstje met doelen. "Dat heb ik de laatste drie jaar wel gezegd", lacht hij. In al die jaren moest Bijlow minimaal een aantal duels geblesseerd toekijken.