PSV reageert op transfergerucht: 'Vooropgesteld, wij zouden het heel graag willen'

PSV reageert op transfergerucht: 'Vooropgesteld, wij zouden het heel graag willen'

09-07-2022 09:07
69

PSV loert deze transferperiode nog op een buitenkansje. De naam van Georginio Wijnaldum zingt in het geruchtencircuit rond, maar technisch directeur John de Jong benadrukt dat de kans dat hij komt buitengewoon klein is. 

De Eindhovenaren hebben zich deze zomer al versterkt met onder meer Luuk de Jong, Xavi Simons, Ki-Jana Hoever en Walter Benítez. Hoewel de selectie zo goed als staat, blijft PSV bedrijvig. Met de komst van Wijnaldum hoeft alleen geen rekening gehouden te worden. "Vooropgesteld, wij zouden dat natuurlijk heel graag willen", zegt De Jong in gesprek met Voetbal International.

"Maar je moet je afvragen of dit realistisch is, op dit moment niet echt. Georginio is natuurlijk een absolute topspeler waarvan ik vind dat hij ook op het WK moet spelen", aldus de technisch man. Bij Paris Saint-Germain is Wijnaldum op een dood spoor beland. Mede omdat Louis van Gaal hem niet meer oproept, wordt de middenvelder gelinkt aan een vertrek uit Parijs.

Daar komt bij dat PSG het middenrif heeft versterkt met Vitinha en Renato Sanches gaat aantrekken. De vraagprijs en het salaris van Wijnaldum vormen een struikelblok voor PSV.