'Juventus wil Inter aftroeven voor opvolger De Ligt en biedt 40 miljoen'

'Juventus wil Inter aftroeven voor opvolger De Ligt en biedt 40 miljoen'

18-07-2022 14:55 Laatste update: 15:42
8

Juventus gaat de strijd aan met Internazionale om de handtekening van Gleison Bremer, meldt Fabrizio Romano. De Braziliaanse verdediger staat al lange tijd op de radar bij de club uit Milaan, maar door het waarschijnlijke vertrek van Matthijs de Ligt wil Juventus de mandekker nu ook graag binnenhalen. Bremer speelt op dit moment nog voor Torino. 

Volgens Romano is maandag de belangrijkste dag in de strijd om Bremer. De clubleiding van Inter heeft vandaag een ontmoeting met de zaakwaarnemer van de verdediger. Het laatste bod van de Nerazzurri is dertig miljoen euro plus bonussen.  

Mocht Inter er niet uitkomen met de entourage van Bremer, dan staat Juventus klaar om de transfer te kapen. Met het mogelijke vertrek van De Ligt komt er namelijk nog een plekje vrij in de defensie van La Vecchia Signora. Volgens Sky Sport Italia is Juventus bereid veertig miljoen euro neer te tellen voor de verdediger, tien miljoen euro meer dan het laatste bod van Inter. 

Bremer werd afgelopen seizoen uitgeroepen tot beste verdediger van de Serie A. Deze prijs werd twee jaar geleden nog gewonnen door Stefan de Vrij. Bremer speelde afgelopen seizoen 33 wedstrijden voor Torino, waarin hij drie keer wist te scoren.

Luister #DoneDeal de podcast ook via Buzzsprout en Podimo!