De Mos kritisch op PSV: 'Je kunt niet blijven roepen dat je goed hebt ingekocht'

De Mos kritisch op PSV: 'Je kunt niet blijven roepen dat je goed hebt ingekocht'

18-07-2022 20:15
140

Aad de Mos denkt dat PSV het enorm lastig gaat krijgen tegen AS Monaco in de voorronde van de Champions League. De voormalig trainer is net als Myron Boadu erg te spreken over trainer Philippe Clement.

"PSV mist nog hardheid", zegt De Mos na de loting in gesprek met De Telegraaf. "Jongens als Hoever en Simons hebben nog te weinig gespeeld. Je kunt niet blijven roepen dat je goed hebt ingekocht. De nieuwe keeper heeft er bijvoorbeeld toch al acht in het mandje liggen."

De voormalig trainer van onder meer PSV ziet dat Monaco alles juist goed op de rit heeft met zijn nieuwe hoofdtrainer. "Met een geweldige serie kwam AS Monaco nog vlak bij directe plaatsing voor de Champions League. Dit is een heel ander Monaco dan de ploeg die vorig seizoen tegen PSV speelde. Monaco is ingespeeld. Ik ken de trainer persoonlijk. Clement is tactisch ijzersterk", aldus De Mos.

Boadu kijkt uit naar de dubbele ontmoeting met PSV. "We weten wat we tegen PSV kunnen verwachten, al zijn er natuurlijk nieuwe spelers bij en hebben ze zich behoorlijk versterkt", reageert de Monaco-spits, die verwacht dat hij komend seizoen 'gewoon' nog in Frankrijk zal voetballen. "AS Monaco heeft alle vertrouwen in mij. Ja, ook de nieuwe trainer Philippe Clement."