Manchester United mogelijk niet klaar met Ajax: 'Ten Hag vindt Antony beter'

Manchester United mogelijk niet klaar met Ajax: 'Ten Hag vindt Antony beter'

21-07-2022 08:09 Laatste update: 08:26
105

Manchester United-manager Erik ten Hag denkt nog steeds aan Antony. Althans, dat gerucht gaat het laatste etmaal weer rond in Engeland. Voormalig international Trevor Sinclair begrijpt de interesse in de Ajax-aanvaller wel.

United won de eerste drie oefenwedstrijden tegen Liverpool, Melbourne Victory en Crystal Palace overtuigend (4-0, 4-1 en 3-1), waardoor Ten Hag er goed op staat. "Ik ben blij voor United: ze hebben een manager met een duidelijke voetbalfilosofie en dat zie je in de oefenwedstrijden", reageert Sinclair tegenover talkSPORT.

Wedden

Meer odds

Na de komst van Tyrell Malacia, Lisandro Martínez en Christian Eriksen is Ten Hag nog niet klaar op de transfermarkt. De oud-trainer van Ajax denkt volgens onder meer talkSPORT en Football Insider nog steeds aan Antony. Sinclair dringt ook aan op meer versterkingen.

Antony moet bovenaan het United-lijstje staan, vindt de twaalfvoudig international. "Ten Hag is al drie of vier weken aan het werk met de spelers, dus hij heeft nu wel door wat voor vlees hij in de kuip heeft. Het lijkt me logisch dat hij nog steeds aan Antony denkt. Wat dat zegt? Hij vindt Antony beter dan de spelers die hij nu heeft."

Ajax is overigens niet van plan mee te werken aan een vertrek van Antony. De Braziliaan moet meer dan 80 miljoen euro kosten. "Deze groep willen we nu bij elkaar houden", zei technisch manager Gerry Hamstra deze week tegen Voetbal International.