'Arsenal meldt zich weer voor Gakpo, PSV werkt alleen mee bij 'giga-bedrag''

'Arsenal meldt zich weer voor Gakpo, PSV werkt alleen mee bij 'giga-bedrag''

25-07-2022 06:57 Laatste update: 07:27
419

Het is niet ondenkbaar dat PSV alsnog afscheid moet nemen van Cody Gakpo. Arsenal was geïnteresseerd en heeft de interesse opnieuw aangewakkerd. Maar PSV gaat er alles aan doen om een vertrek te voorkomen.

Dat meldt Voetbal International, terwijl ook het Eindhovens Dagblad nieuws heeft. PSV wil Gakpo alleen voor een 'giga-bedrag' laten gaan en dat is er nog niet gekomen. Veertig miljoen euro zal niet genoeg zijn. PSV zal er alles aan willen doen om de aanvaller binnenboord te houden. In de eerste plaats omdat de club weer kampioen van Nederland wil worden, maar ook omdat het weer eens de groepsfase van de Champions League hoopt te bereiken.

VI spreekt van 'vergaande interesse' van Arsenal in Gakpo, maar de PSV'er houdt de focus ondertussen volledig op zijn werkgever en de aanstaande wedstrijden tegen Ajax (Johan Cruijff Schaal) en AS Monaco (voorronde Champions League).

'Wat clubs nu ook zullen proberen, ze zullen met een werkelijk gigantisch bedrag moeten komen om PSV te vermurwen', schrijft het ED.