Timber duidelijk bij Feyenoord-presentatie: 'Probeer er niet mee bezig te zijn'

Timber duidelijk bij Feyenoord-presentatie: 'Probeer er niet mee bezig te zijn'

29 juli - 17:11
83

Quinten Timber kon naast Feyenoord ook voor een stap naar het buitenland kiezen, maar de 21-jarige middenvelder heeft dat eigenlijk nooit serieus overwogen. Ook vertelt Timber dat hij niet te veel wil denken aan het feit dat hij nu de recordaankoop van Feyenoord is.

Naar verluidt betaalt Feyenoord 8,5 miljoen euro voor de Utrechter, exclusief bonussen. Dat is een recordbedrag voor de Rotterdammers, maar Timber denkt daar zelf niet over na. "Weet je, daar probeer ik niet zoveel mee bezig te zijn", zegt de aanwinst bij zijn eerste persconferentie als Feyenoorder. "Ik focus me op het voetbal. Ik ben zeker klaar om te spelen."

De transfer kwam niet zomaar van de grond. "Het heeft even geduurd, maar ik ben blij dat het rond is en dat ik kan trainen bij Feyenoord", stelt Timber. "Mijn moeder is vooral heel trots, eigenlijk vanaf het begin al. Het was gisteren (donderdag, red.) wel even een besefmomentje, dat je nu terug bent op dezelfde plek."

Timber had naast Feyenoord nog genoeg andere opties. Ajax en PSV werden eerder genoemd, terwijl er ook buitenlandse clubs in de markt waren. "Ik heb nooit aan het buitenland gedacht omdat ik jong ben en hier nog genoeg kan leren", stelt de jeugdinternational. "Dat is vorig jaar ook wel gebleken. Ik ga op mijn gevoel af en het gevoel bij Feyenoord was goed. Daar ga ik vol voor. Het plan is vooral ontwikkelen en het team helpen om beter te worden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie