'Feyenoord meldt zich bij FC Twente voor mogelijke opvolger Aursnes'

'Feyenoord meldt zich bij FC Twente voor mogelijke opvolger Aursnes'

01-08-2022 06:50 Laatste update: 07:41
234

Ramiz Zerrouki kan FC Twente inruilen voor Feyenoord. De Rotterdamse club ziet in de 24-jarige middenvelder een potentiële opvolger van Fredrik Aursnes, meldt De Telegraaf.

Feyenoord is concreet en heeft zich bij Twente gemeld voor Zerrouki, die een indrukwekkend seizoen achter de rug heeft. De in Amsterdam geboren international van Algerije had een groot aandeel in de verrassende vierde plaats in de Eredivisie en maakte een aantal schitterende doelpunten.

Omdat zijn contract nog twee jaar doorloopt, kan FC Twente een aanzienlijke transfersom vragen aan Feyenoord. De Telegraaf gaat uit van 'meer dan drie of vier miljoen euro'. Zerrouki is in beeld als opvolger van Aursnes. De Noorse controleur is nadrukkelijk in beeld bij het Benfica van Roger Schmidt.

"Áls het zo is - als, als als - dat Fredrik weggaat, dan gaan wij daar honderd procent zeker een nieuwe speler voor aantrekken", zei trainer Arne Slot zondag voor de verloren oefenwedstrijd tegen Osasuna (1-2) tegen ESPN. Eerder klopte Feyenoord al aan bij Twente voor Mees Hilgers, die te duur bleek.

Feyenoord is deze zomer bijzonder actief op de transfermarkt en presenteerde afgelopen weekend met Santiago Gimenez en Jacob Rasmussen weer twee nieuwe spelers. Javairo Dilrosun, Sebastian Szymanski, Mats Wieffer, Danilo Pereira, Oussama Idrissi, Mohamed Taabouni en recordaankoop Quinten Timber gingen hen voor.