Linssen beleeft 'horrorscenario' in Japan: 'Dit had ik beter niet kunnen doen'

Linssen beleeft 'horrorscenario' in Japan: 'Dit had ik beter niet kunnen doen'

7 augustus - 11:23
46

Bryan Linssen zag deze zomer een droom uitkomen met zijn overstap van Feyenoord naar Urawa Red Diamonds, maar beleeft een valse start in Japan. Bij zijn officieuze debuut tegen Paris Saint-Germain raakte hij geblesseerd.

Linssen moest na acht minuten de strijd staken met een hamstringblessure en zit sindsdien in de lappenmand. "Dit is een horrorscenario", reageert de aanvaller in het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie.

Linssen zoekt de schuld bij zichzelf. De kans om tegen Lionel Messi, Neymar en Sergio Ramos te spelen, wilde hij niet laten schieten. "Dit heb ik misschien wel aan mezelf te danken. Met mijn ervaring had ik wijzer moeten zijn, maar ik wilde heel graag spelen. Dat had ik beter niet kunnen doen."

Ondanks zijn blessure heeft Linssen nog geen moment spijt gehad van zijn transfer. "Dit is echt een wereldstad", zegt hij over Tokio, de stad waar Urawa Red Diamonds zijn thuiswedstrijden speelt. "Je hebt hier zo'n groot kruispunt, daar lopen duizend mensen per keer overheen bij groen licht. Dat is gewoon niet te beschrijven."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie