'Afscheid nemen van Feyenoord doet me veel, ik ben iedereen dankbaar'

'Afscheid nemen van Feyenoord doet me veel, ik ben iedereen dankbaar'

8 augustus - 18:20
72

Met pijn in het hart neemt Marcos Senesi na drie jaar afscheid van Feyenoord. De verdediger tekende maandag voor vier jaar bij Bournemouth AFC in de Premier League. Senesi blikt terug op zijn tijd bij Feyenoord.

Senesi kende uit bij FC Emmen een ongelukkig debuut bij Feyenoord, maar ontwikkelde zich daarna sterk en levert de Rotterdamse club vijftien miljoen euro exclusief op. "Afscheid nemen van Feyenoord doet me veel", zegt Senesi op de clubsite van Feyenoord. "Feyenoord was mijn eerste club in Europa en ik heb mij altijd erg thuis gevoeld in Rotterdam. Ik heb met de club en de supporters een mooie weg afgelegd en indrukwekkende tijden beleefd."

"Niet in de laatste plaats door onze prestaties in Europa vorig seizoen. Met dat doel ben ik drie jaar geleden ook naar Rotterdam gekomen en ik ben nog altijd heel blij met die keuze. Spelen bij Feyenoord heeft een boost gegeven aan mijn ontwikkeling en mijn leven enorm verrijkt. Ik ben iedereen bij deze club en de trouwe aanhang dan ook heel erg dankbaar."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie