Barcelona bevestigt contractverlenging en verhuurt middenvelder aan Valencia

Barcelona bevestigt contractverlenging en verhuurt middenvelder aan Valencia

13 augustus - 10:42 Laatste update: 10:48
15

FC Barcelona hoeft zich dit seizoen over één salaris minder te bekommeren. Nico González verlengt zijn contract tot 2026 en wordt het komende jaar uitgeleend aan Valencia CF

Dat bevestigt Barcelona via de officiële kanalen. González liep donderdag al op de zaken vooruit en nam afscheid van de club. "Het is geen vaarwel, maar een tot ziens. Op twintigjarige leeftijd moet en wil ik veel minuten maken om als voetballer te groeien, en om die reden heb ik besloten dat het voor mij het beste is om te kiezen voor een andere club dit seizoen", liet de middenvelder weten. 

Met het (tijdelijke) vertrek van González ziet Frenkie de Jong een concurrent verdwijnen op het middenveld. De Nederlander ligt nog altijd overhoop met de Blaugranas en is er op financieel gebied nog niet uitgekomen. Onder meer Chelsea FC zit op het vinkentouw voor de spelverdeler. Net als Barcelona heeft Valencia ook de nodige geldproblemen. De club heeft besloten geen grote aankopen te doen. "Het heeft geen zin om iemand te kopen die je eigenlijk niet kunt betalen", liet trainer Gennaro Gattuso onlangs weten aan La Gazetta dello Sport.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie