Gerbrands ontkent Telegraaf-verhaal over Ihattaren met klem: 'Honderd procent'

Gerbrands ontkent Telegraaf-verhaal over Ihattaren met klem: 'Honderd procent'

15 augustus - 11:56 Laatste update: 12:29
82

Toon Gerbrands ontkent met klem het verhaal dat een PSV-auto van Mohamed Ihattaren in zijn tijd in Eindhoven uitgebrand zou zijn. Als dat wel zo was geweest, had de voormalige algemeen directeur van PSV dat geweten.

Misdaadjournalist John van den Heuvel meldde vorige week in De Telegraaf dat de leaseauto van Ihattaren, die toen nog speler van PSV was, in het verleden is uitgebrand. Gerbrands ontkent dit. "Honderd procent zeker van niet", benadrukt hij bij Studio Voetbal. Ook weet Gerbrands niets van contacten van Ihattaren met het criminele milieu. "Nee, dat soort dingen was bij ons niet aan de orde."

Gerbrands maakte zich wel zorgen om Ihattaren. "Rondom jonge mensen die geld verdienen hangen altijd mensen heen. De ene is daar sterker in dan de ander en bij Ihattaren lag dat soms wat gevoelig." Ihattaren was zondag aanwezig bij het gewonnen Eredivisie-duel van Ajax met FC Groningen (6-1) en maakte volgens De Telegraaf een goede indruk. Sinds april 2021 speelde de linkspoot vijf minuten op het hoogste niveau.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NOS Sport (@nossport)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie