Ronaldo is er klaar mee en belooft waarheid naar buiten te brengen

Ronaldo is er klaar mee en belooft waarheid naar buiten te brengen

16 augustus - 23:45
104

Cristiano Ronaldo heeft dinsdagavond van zich laten horen. In een reactie op Instagram zegt de Portugese vedette van Manchester United dat de waarheid over hem en zijn situatie binnenkort naar buiten zal komen.

Ronaldo (37) domineert al maanden de headlines, omdat hij zijn zinnen heeft gezet op een transfer. Hij miste een groot deel van de voorbereiding, volgens de officiële lezing vanwege familie-omstandigheden, maar het is duidelijk dat de Portugees niet happy is en in de Champions League wil spelen, iets wat Manchester United hem niet kan bieden.

Inmiddels lijkt Ronaldo helemaal klaar met alle speculaties. In een reactie op Instagram kraakt hij de rol van de media. 'Ze krijgen de waarheid te horen als ze me over een paar weken interviewen. De media vertellen leugens. Ik heb een notitieboekje: in de laatste paar maanden klopten maar vijf van de honderd nieuwsberichten. Imagine how it is.'

Ronaldo loopt over een jaar uit zijn contract op Old Trafford. Zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes is er de afgelopen periode niet in geslaagd een goede club voor hem te vinden. Erik ten Hag heeft lang volgehouden dat Ronaldo niet te koop is, maar staat volgens Engelse media nu wél open voor diens vertrek.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie