Ancelotti bevestigt Casemiro-transfer: 'Hij wil weg, er is geen weg terug'

Ancelotti bevestigt Casemiro-transfer: 'Hij wil weg, er is geen weg terug'

19-08-2022 13:11
118

Casemiro gaat Real Madrid verlaten. Dat bevestigt trainer Carlo Ancelotti. De dertigjarige Braziliaan is hard op weg naar het Manchester United en Erik ten Hag.

Casemiro hoefde na negen jaar trouwe dienst niet weg van Real Madrid, maar gaat in op het aanbod van Manchester United. De Engelse grootmacht betaalt naar verluidt zeventig miljoen euro voor de vijfvoudig Champions League-winnaar. Ancelotti berust in zijn vertrek.

"Gisteren (donderdag, red.) kreeg ik te horen dat het kon gaan gebeuren. Ik heb met hem gesproken. Hij kiest voor een nieuwe uitdaging", zegt Ancelotti op een persconferentie. "Na alles wat hij voor deze club heeft betekend, moeten we zijn wens respecteren. Het is nog niet officieel, maar de onderhandelingen zijn gaande en hij wil vertrekken."

De trainer van Real Madrid heeft niet geprobeerd Casemiro op andere gedachten te brengen. "Nee, ik heb alleen geluisterd. Er is geen weg terug. Hij heeft ons al die jaren geholpen en als alles rond is, zullen we hem het beste wensen."

"Ik bedank hem. Hij is de sleutel geweest tot het succes van Real Madrid. Gelukkig hebben we genoeg middenvelders die op zijn positie kunnen spelen", doelt Ancelotti Luka Modric, Toni Kroos, Federico Valverde, Eduardo Camavinga, Dani Ceballos en topaankoop Aurélien Tchouaméni.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie