De Telegraaf: FC Utrecht gaat zich melden bij Cambuur, ook Klaiber in beeld

De Telegraaf: FC Utrecht gaat zich melden bij Cambuur, ook Klaiber in beeld

21-08-2022 20:02
139

FC Utrecht gaat zich na de beroerde competitiestart weer roeren op de transfermarkt. SC Cambuur-middenvelder Mees Hoedemakers moet de stap naar de Galgenwaard maken, meldt De Telegraaf.

Hoedemakers moet het 'onevenwichtige middenveld' in balans brengen, klinkt het. De steunpilaar van Cambuur gaat zijn laatste contractjaar in Leeuwarden in, waardoor er nu nog aan hem verdiend kan worden. Naar verluidt bedraagt de vraagprijs 1,5 à twee miljoen euro, al geeft Utrecht in de regel nooit meer dan een miljoen euro uit voor een speler. Behalve Hoedemakers is ook Sean Klaiber nog in beeld in de Domstad. 'FC Utrecht zit op het vinkentouw om de speler terug te halen, als er gunstige financiële voorwaarden kunnen worden gerealiseerd.'

Behalve Utrecht is ook FC Twente in de race voor Hoedemakers. In Enschede geldt hij als opvolger van Ramiz Zerrouki, die mogelijk voor het sluiten van de markt nog een transfer maakt. Hoedemakers genoot zijn jeugdopleiding bij AZ en speelt sinds 2019 bij Cambuur. Eerder zag hij al transfers naar FC Midtjylland en US Lecce afketsen, wegens de hoge vraagprijs van Cambuur.