Antony zwijgt over Manchester United en gemiste trainingen én wedstrijd Ajax

Antony zwijgt over Manchester United en gemiste trainingen én wedstrijd Ajax

22-08-2022 07:22
138

Antony houdt sinds zijn interview in de zaterdageditie van De Telegraaf de kaken stijf op elkaar. Hij en zijn management willen niet reageren op een mogelijk vertrek naar Manchester United.

Antony is het gesprek van de week en gaf zaterdag een reactie in De Telegraaf. Inmiddels heerst er radiostilte: de Braziliaan en zijn management wensen niet te reageren op de biedingen van Manchester United en waarom hij de laatste twee groepstrainingen én de uitwedstrijd tegen Sparta (0-1) liet schieten.

'De mogelijkheid werden hem en zijn management geboden, maar zij voelden geen behoefte verdere duidelijkheid te verschaffen en refereerden aan het interview zaterdag in De Telegraaf, waar alles in stond wat Antony kwijt wilde en hoe hij in de huidige situatie staat', klinkt het.

Het is geen geheim dat Antony graag naar Manchester United wil vertrekken. Ajax sloeg vorige week een bod van tachtig miljoen euro af, maar de Engelse grootmacht heeft na de slechte seizoenstart onder leiding van Erik ten Hag een groot transferbudget en komt hoogstwaarschijnlijk terug met een verbeterd voorstel. De Ajax-leiding denkt aan een bedrag van 100 miljoen euro of meer.