Ten Hag ziet 'f*cking good football' van United: presentator verontschuldigt zich

Ten Hag ziet 'f*cking good football' van United: presentator verontschuldigt zich

22-08-2022 23:43 Laatste update: 23-08-2022 00:06
103

Erik ten Hag heeft zijn eerste overwinning als manager van Manchester United binnen. De trainer was na afloop door het dolle heen en kon zich niet beheersen voor de camera’s van Sky Sports.

"Het gaat allemaal om je houding in zo’n wedstrijd", vertelt de Nederlandse oefenmeester tegenover de Engelse camera’s. "Vandaag was die juiste houding er zeker en we hadden een goede vechtlust en communicatie. Dan zie je wat ze kunnen bereiken. Dan kunnen ze dus echt fucking goed voetballen." De presentator biedt na de enthousiaste opmerking van Ten Hag toch nog even zijn excuses aan voor het taalgebruik van de Nederlander.

Wedden

Meer odds

Ten Hag was blij met zijn hele ploeg, maar verdediger Lisandro Martinez maakte ook zeker een goede indruk op hem. "Hij heeft voor een verdediger echt een uitstekende techniek. Daarnaast heeft hij die echte vechtlust en is hij in de duels en in de lucht ook nog sterk. Hij is niet de langste in de verdediging, maar zijn timing is wel erg goed. Ik weet dat hij hiertoe in staat is", vertelt de trainer lovend over de Argentijn.

Voor de wedstrijd besloot Ten Hag ook om Harry Maguire en Cristiano Ronaldo op de bank te houden. Dat zij grote aankopen zijn uit het verleden is voor de Nederlander nog geen reden om ze te laten spelen. "Ronaldo en Maguire hoef ik niet te benoemen. Ik vind het voor die twee persoonlijk erg moeilijk, maar ik moet keuzes maken. Zij zullen nog een rol gaan spelen. Zowel in de toekomst als op de korte termijn."