'Manchester United doet vierjarige aanbieding en lijkt akkoord te naderen'

'Manchester United doet vierjarige aanbieding en lijkt akkoord te naderen'

23-08-2022 11:01
50

Manchester United heeft goede papieren voor de komst van Kevin Trapp. De Duitse doelman van Eintracht Frankfurt wil graag de overstap maken, meldt Kicker.

Trapp (32) heeft al een aanbieding uit Manchester op zak: het gaat om een vierjarig contract, dat de doelman van Europa League-winnaar Eintracht Frankfurt graag wil accepteren. Na zijn mislukte periode bij Paris Saint-Germain hoopt Trapp alsnog te slagen bij een buitenlandse grootmacht.

"Manchester is een grote club, maar ik heb me er nog niet in verdiept", antwoordde Trapp maandagavond nog diplomatiek bij een Sport Bild-gala in Hamburg. Eintracht wil de Duits international niet laten gaan. "Maar ik ben niet de laatste beslisser", zegt trainer Oliver Glasner. "De bal ligt bij Kevin en de club. Uit sportief oogpunt hoop ik een geweldige keeper en fantastisch mens als hij natuurlijk graag te behouden. Hij is een groot rolmodel."

Na een rampzalige competitiestart verraste Manchester United maandagavond door Liverpool met 2-1 te verslaan. In tegenstelling tot Eintracht Frankfurt, dat in de Champions League speelt, komt de ploeg van Erik ten Hag uit in de Europa League. Trapp moet op Old Trafford de concurrentiestrijd aangaan met David de Gea.