'Transfersom voor Strand Larsen bekend, Groningen denkt aan twee Noren'

'Transfersom voor Strand Larsen bekend, Groningen denkt aan twee Noren'

31-08-2022 09:58
61

Nu Jörgen Strand Larsen op weg is naar Celta de Vigo richt FC Groningen de pijlen op mogelijke vervangers. Volgens Dagbladet denkt de Trots van het Noorden daarbij opnieuw aan twee Noren: Noah Jean Holm en Daniel Karlsbakk.

Holm is een 21-jarige spits, die sinds vorig jaar actief is bij Rosenborg BK. Dit seizoen scoorde Hom één keer en gaf hij twee assists in elf competitieduels. Karlsbakk is twee jaar jonger en komt uit voor Viking Stavanger. Hij trof één keer doel in tien duels. Beide spelers hebben een contract tot eind 2024 en zijn jeugdinternational van Noorwegen. Volgens Dagbladet ligt er nog geen concreet voorstel, maar overweegt Groningen zich te melden voor één van hen.

De Groningers staan op het punt om Strand Larsen te verkopen aan Celta de Vigo. De Noor besloot dinsdag zijn kont tegen de krib te gooien en de training over te slaan. Toen er vervolgens een verbeterd voorstel kwam uit Spanje, besloot Groningen overstag te gaan. Volgens Voetbal International betaalt Celta de Vigo elf miljoen euro. Dat bedrag kan door bonussen nog flink oplopen.

Groningen haalde met Florian Krüger al een nieuwe aanvaller in huis. Naast Strand Larsen staat echter ook Romano Postema (verhuur aan Roda JC) voor een vertrek, waardoor nog een spits geen overbodige luxe is.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie