'Hamstra en Huntelaar verkopen nee aan Alvarez: vertrek onbespreekbaar'

'Hamstra en Huntelaar verkopen nee aan Alvarez: vertrek onbespreekbaar'

01-09-2022 16:36 Laatste update: 17:00
369

Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar hebben in gesprek met Edson Alvarez aangegeven dat een vertrek van de Mexicaan bij Ajax onbespreekbaar is. Dat laat de Telegraaf weten. Ajax kreeg woensdagavond uit het niets een bod van vijftig miljoen euro binnen van Chelsea.

In een gesprek tussen de twee Amsterdamse bestuurders, Alvarez en zijn zaakwaarnemer Fulco van Kooperen gaf Ajax aan dat een vertrek naar Chelsea echt onbespreekbaar is. De grootste reden is het feit dat de Amsterdammers geen vervanger meer kunnen halen, vanwege de inmiddels gesloten transferwindow in Nederland. Daarnaast zijn er al te veel basisspelers vertrokken uit de Johan Cruijff Arena.

Wedden

Meer odds

Maar voor Alvarez is er nog hoop, aangezien eerder deze transferperiode is gebleken dat de Raad van Commissarissen nog wel eens anders over transfers denkt dan de clubleiding. De Mexicaan wil namelijk zelf erg graag naar Londen, mede doordat hij daar in vijf seizoenen ruim vijftig miljoen euro kan verdienen. Via de RvC hoopt Alvarez alsnog de transfer naar zijn Engelse droomclub af te kunnen dwingen.

De clubleiding van Ajax werd woensdagavond ineens opgeschrikt door een bod van vijftig miljoen euro van Chelsea op Alvarez. De Mexicaan zelf werd direct enthousiast en vroeg daarop het gesprek aan met Hamstra en Huntelaar.