Iconische vergelijking voor Feyenoorder Szymanski na prachtgoal tegen Go Ahead

Iconische vergelijking voor Feyenoorder Szymanski na prachtgoal tegen Go Ahead

04-09-2022 13:11
93

Hans Kraay jr. is zeer onder de indruk van Feyenoord-middenvelder Sebastian Szymansky, die zaterdag tegen Go Ahead Eagles (3-4 winst) van zich deed laten gelden met een geweldig afstandschot. Het doelpunt deed de ESPN-analist denken aan Feyenoord-icoon Willem van Hanegem.

"Wat een waanzinnige goal. Ik moest meteen denken aan Willem van Hanegem. Die linkspoten hebben altijd iets bijzonders." Naast het doelpunt maakt de 23-jarige Pool sowieso een uitstekende indruk in zijn eerste weken voor Feyenoord, ziet ook Kraay. "Hij ziet dingen sneller dan de doorsnee middenvelder. Hij ziet de oplossing eerder vooruit."

Wedden

Meer odds

Naast Kraay zat PEC Zwolle-trainer Dick Schreuder, die de credits voor de Rotterdamse overwinning toeschreef aan collega-trainer Arne Slot. "Ik denk dat hij een hele complete trainer is en dat bewijst hij wel. Hij heeft enorm veel nieuwe spelers en dat is niet makkelijk. Hij zit bij een topclub en dan wordt er verwacht dat je elke week wint. Maar ik weet zeker dat hij weet wat hij doet en zijn scouting spelers heeft uitgezocht die bij zijn spel passen."