Ajax-fans via Spanje naar Liverpool: 'Ajacieden zijn creatief, maar is niet leuk'

Ajax-fans via Spanje naar Liverpool: 'Ajacieden zijn creatief, maar is niet leuk'

13-09-2022 15:13 Laatste update: 15:14
141

Vanwege de chaos op Schiphol moeten veel Ajax-fans een enorme reis afleggen om naar Liverpool te gaan. Supporters moeten soms wel drie keer wisselen van vlucht en reizen via plekken als Ibiza, Mallorca en Milaan.

Op Schiphol is het sinds kort weer erg druk en veel Ajacieden misten daardoor hun vlucht naar Engeland, voor het uitduel met Liverpool. De Telegraaf is om die reden in de zaak gedoken en weet dat sommige fans een hele reis door Europa moeten maken om Anfield te kunnen bereiken.

"We zien berichten over allerlei alternatieve routes die er worden genomen om er toch bij te zijn", vertelt een woordvoerder van Ajax in gesprek met de krant. "Ajacieden zijn creatief. Maar leuk is deze situatie natuurlijk niet. We kijken allemaal enorm uit naar het duel op Anfield, dat twee jaar geleden in een leeg stadion moest worden gespeeld. Liverpool - Ajax is een prachtig affiche dat heel erg leeft onder onze fans."

Maandagavond liet aanvoerder Dusan Tadic zich ook uit over de situatie. Toen was al duidelijk dat de wachtrijen op Schiphol lang waren. "Schiphol moet dit oplossen, wij willen onze fans hier bij ons hebben."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie