Slot onder de indruk van Napoli tegen Ajax: 'Ik heb enorm van ze genoten'

Slot onder de indruk van Napoli tegen Ajax: 'Ik heb enorm van ze genoten'

05-10-2022 23:22 Laatste update: 05-10-2022 23:22
124

Arne Slot heeft dinsdagavond genoten van Ajax - Napoli. De oefenmeester was onder de indruk van de wijze waarop de Italianen, die in Amsterdam met liefst 1-6 wonnen, het spel dicteerden.

De Feyenoord-trainer gaf tijdens de persconferentie in aanloop naar het Europa League-duel met FC Midtjylland aan voor de TV te hebben gezeten. "Als liefhebber kijk je uiteraard ook naar Ajax - Napoli. Of ik geschrokken ben? Dan zou je niet doorhebben wat Napoli de laatste weken en maanden laat zien. Ik was erg onder de indruk van Napoli."

De trainer van de Rotterdammers, die morgen op jacht gaat naar de eerste uitoverwinning in de Europa League sinds 2014, zag Napoli haast perfect voor de dag komen. "Ik vond ze aan de bal goed, maar ik heb vooral enorm genoten van hun intensiteit en tempo zonder bal. Ik gebruik vandaag waar het kan ook dingen van hun spel om de jongens daarmee te beïnvloeden. In de analyse van de tegenstander zag ik Midtjylland op een bepaald tempo teruglopen. Dat is het verschil tussen die tegenstander en het spelen tegen topploegen als Napoli."

Het duel tussen Feyenoord en Midtjylland begint donderdagavond om 21.00 uur. De Denen hebben, net als de Rotterdammers, drie punten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie