Man United-icoon heeft weinig vertrouwen in oude club: 'Denk dat ze verliezen'

Man United-icoon heeft weinig vertrouwen in oude club: 'Denk dat ze verliezen'

09-10-2022 16:41 Laatste update: 17:02
23

Patrice Evra heeft er weinig vertrouwen in dat Manchester United resultaat kan halen in de aankomende wedstrijd. Everton is dan de tegenstander en de oud-verdediger van The Mancunians is er niet gerust op dat Erik ten Hag daar gaat winnen.

"Ik denk dat Everton die wedstrijd gaat winnen", vertelt Evra tegenover Manchester Evening News. "Het is altijd lastig om tegen Everton te spelen, helemaal als zij het thuisvoordeel hebben. United moet de rug rechten na de Manchester Derby en een duel met Everton is daar niet de ideale wedstrijd voor. Helaas, maar ik zie ze geen punten pakken in de aankomende wedstrijd."

Ook denkt Evra dat er bij de ploeg van Ten Hag iets geknapt is tijdens de wedstrijd tegen stadsgenoot Manchester City. De Franse oud-voetballer denkt dat de spelers en staf niet makkelijk over het verlies heen stappen. "Ik denk dat ze bij die wedstrijd tegen Manchester City echt wat vertrouwen zijn verloren. Sommige spelers worden zenuwachtig als ze na de wedstrijd door de trainer genoemd worden. Het viel me echt tegen wat Manchester United liet zien en spelers willen daar ook het liefst andere mensen de schuld voor geven."

Evra speelde een groot deel van zijn loopbaan voor Manchester United. De Fransman geboren in Senegal speelde acht jaar onder Alex Ferguson. Hij won in dienst van United de Champions League en hij werd vijf keer kampioen van Engeland.