Van Hanegem over duel met 'uitstekend' Lazio en 'triest groepje' Feyenoord-fans

Van Hanegem over duel met 'uitstekend' Lazio en 'triest groepje' Feyenoord-fans

30-10-2022 20:55
49

Willem van Hanegem heeft er geen vertrouwen in dat Feyenoord komende donderdag in eigen huis afrekent met SS Lazio. De voormalig topvoetballer verbaast zich over het feit dat de Italianen zich nog niet geplaatst hebben voor de knock-outfase. 

Feyenoord verloor afgelopen donderdag op bezoek bij Sturm Graz (1-0), waar een aantal supporters zich na afloop misdroegen door vernielingen aan te richten. 'Ik ken mensen die hun hele hebben en houwen inzetten om Feyenoord over de grens te zien spelen. Alles hebben ze over voor die club. Wat is het dan triest dat er een groepje rond de club hangt dat er alleen maar op uit is om de boel te slopen, aldus van Hanegem in zijn wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad.

Komende donderdag spelen de Rotterdammers alweer het volgende belangrijke Europa League-duel, in eigen huis tegen Lazio. 'Het lastige is dat Feyenoord juist de aanhang donderdag in de Kuip meer dan ooit nodig heeft om Lazio te kunnen verslaan. Die Kuip moet volledig achter de ploeg staan, maar zonder rottigheid. Maar ik ben ook eerlijk: ik zou er geen geld op durven zetten dat Lazio hier wordt verslagen met 1-0, of liever nog 2-0. Het verbaast mij zeer dat Lazio ook nog punten nodig heeft, want dat is een uitstekende ploeg.'

Feyenoord en Lazio trappen komende donderdag om 18.45 uur af. De ploeg van trainer Arne Slot, die dit weekend niet in actie kwam, heeft drie punten minder dan de tegenstander. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie