Argentinië met Dybala en Di María richting laatste eindtoernooi van Messi

Argentinië met Dybala en Di María richting laatste eindtoernooi van Messi

11-11-2022 16:40
30

Bondscoach Lionel Scaloni heeft de WK-selectie van Argentinië bekend gemaakt. Op het laatste eindtoernooi van Messi zal hij geflankeerd worden door ondere andere Paulo Dybala en Ángel di Maria.

Argentinië reist met een ijzersterke selectie af naar het eindtoernooi in Qatar. De meest opvallende afwezigen zijn Alejandro Garnacho (Manchester United) en Ángel Correa (Atlético Madrid). Eerstgenoemde maakte de afgelopen weken veel indruk met doelpunten en goed spel bij de ploeg van manager Erik ten Hag. Dit was echter niet genoeg om mee te mogen naar het WK. Ook Correa paste niet meer in de selectie van bondscoach Scaloni.

Verder is er wel een plekje gereserveerd voor Dybala. De dribbelaar moet al weken toekijken bij zijn club AS Roma vanwege een hamstringblessure, maar hij zou net op tijd fit moeten zijn voor het WK. Ook Dí María had dit seizoen te maken met wat blessures, maar hij is inmiddels al weer een tijdje fit. Ook Nicolás Tagliafico mag de eer van Argentinië gaan verdedigen op het WK in Qatar.