'Hoogoplopende ruzie in Belgische kleedkamer, Lukaku probeert te sussen'

'Hoogoplopende ruzie in Belgische kleedkamer, Lukaku probeert te sussen'

28-11-2022 22:16 Laatste update: 23:07
101

Na de wedstrijd tegen Marokko op het WK zou er een ruzie zijn ontstaan tussen verschillende spelers van België. Volgens L'Équipe ging het na de wedstrijd mis tussen onder andere Eden Hazard en Jan Vertonghen.

Volgens de Franse krant was het na de wedstrijd tegen Marokko absoluut geen vriendengroep in de kleedkamer. Er zouden verschillende kampen geweest zijn in de discussies tussen de spelers. Vooral Vertonghen en Hazard zouden elkaar niet goed hebben begrepen. Hazard zou hebben gezegd dat de verdedigers van België te traag waren. Dat schoot bij Vertonghen in het verkeerde keelgat. De recordinternational ging dan ook tekst en uitleg vragen bij zijn aanvoerder. Romelu Lukaku zou uiteindelijk de twee kemphanen uit elkaar gehaald hebben.

Het is voor het land te hopen dat de Belgen tegen Kroatië weer allemaal met de neuzen dezelfde kant op staan. Winst tegen de Kroaten is immers nodig om een plaats in de volgende ronde af te dwingen. Lukaku zou inmiddels wel weer volledig wedstrijdfit zijn na zijn blessure. Tegenstander Kroatië haalde tot nu toe vier punten, net als Marokko na de overwinning op de Belgen.