Driessen onthult 'grote verrassing' bij Oranje: 'Volgende truc uit de hoge hoed'

Driessen onthult 'grote verrassing' bij Oranje: 'Volgende truc uit de hoge hoed'

07-12-2022 07:22 Laatste update: 09:58
135

Valentijn Driessen weet het zeker: Andries Noppert staat op de lijst om een strafschop te nemen in een mogelijke penaltyserie op het WK. De journalist spreekt van een nieuwe keepersverrassing van Louis van Gaal, na de wissel van Tim Krul in 2014.

"Misschien komt er een hele grote verrassing aan", zegt Driessen in de Kick-Off Voetbalpodcast van De Telegraaf. "Het zou zomaar kunnen dat de penaltykiller van Oranje, Andries Noppert, aan de andere kant gaat staan. Hij staat op de lijst." Daley Blind verklapte onlangs op een persmoment al dat er een lijst bestaat. Volgens Driessen maakt Noppert daar onderdeel van uit.

Op een ingelast mediamoment sprak Driessen met Noppert. "Hij geeft eerlijk toe dat hij er wel eens één gemist heeft, maar dat heeft iedereen wel een keertje", aldus de chef voetbal van de ochtendkrant. "Het zou zomaar kunnen dat het de volgende truc uit de hoge hoed van Van Gaal is", doelt Driessen op het inbrengen van Tim Krul op het WK 2014, vlak voor de penaltyserie tegen Costa Rica.