Van Bommel krijgt complimenten bij Antwerp: Hij heeft de goede keuze gemaakt

Van Bommel krijgt complimenten bij Antwerp: "Hij heeft de goede keuze gemaakt"

25-12-2022 12:07
12

Mark van Bommel kon afgelopen zomer aan de slag gaan bij KRC Genk, maar de Nederlander heeft met Royal Antwerp de juiste keuze gemaakt. Dat vindt Sven Jaecques, de CEO van de laatstgenoemde club.

Afgelopen zomer voerde Van Bommel gesprekken met Genk, maar uiteindelijk viel zijn keuze toch op Antwerp. Daar is Jaecques erg blij mee. "Hij heeft de goede keuze gemaakt", vertelt de directeur in gesprek met Het Laatste Nieuws. "Het klassement op vandaag is slechts één parameter. Het verleden een andere."

"Je moet ook naar de lange termijn durven kijken", gaat Jaecques verder. "Elke club heeft zijn troeven. Maar als je de groei en de mogelijkheden van het ambitieuze project-Antwerp bekijkt mag je toch vinden dat hij de juiste keuze heeft gemaakt?"

Jaecques heeft er vertrouwen in dat Antwerp prijzen kan gaan pakken met Van Bommel aan het roer. "Hij heeft al laten zien dat hij zijn ploegen goed kan laten voetballen en winnen. Alleen zijn er altijd ook mindere momenten geweest - waaruit hij iets moeilijker geraakte. Als we er bij Antwerp in slagen om dat te overwinnen, hebben zowel de club als de trainer een fantastische zaak gedaan."