LIVE-discussie: Ten Hag moet noodgedwongen puzzelen, weer basisplaats Malacia

LIVE-discussie: Ten Hag moet noodgedwongen puzzelen, weer basisplaats Malacia

27-12-2022 20:30
35

Tyrell Malacia krijgt een basisplaats van Erik ten Hag bij de herstart van de Premier League van Manchester UnitedThe Mancunians nemen het dinsdagavond op tegen Nottingham Forest.

In zijn defensie heeft Ten Hag moeten puzzelen voor het thuisduel met Forest. Harry Maguire is niet volledig fit, Victor Lindelöf is afwezig en Lisandro Martínez is nog niet teruggekeerd uit Argentinië. Het lijkt erop dat Luke Shaw in het hart van de defensie geposteerd wordt, naast Raphaël Varane. De Fransman staat negen dagen na de verloren WK-finale al wel weer op het veld bij United.

Wedden

Meer odds

Aaron Wan-Bissaka, die op de nominatie staat om te vertrekken in januari, speelt bij afwezigheid van Diogo Dalot op de rechtsbackpositie. Malacia zal naar alle waarschijnlijk op de linkerflank opereren. David de Gea staat onder de lat, verder wordt het elftal gecompleteerd door WK-gangers Casemiro, Christian Eriksen, Casemiro, Antony en Marcus Rashford. Anthony Martial staat in de punt van de aanval.

Voor Malacia is het zijn tweede basisplaats op rij. Vorige week begon de Oranje-international ook in het League Cup-duel met Burnley (2-0). 

De opstellingen:
Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Shaw, Malacia; Casemiro, Eriksen, Fernandes; Antony, Martial, Rashford
Nottingham Forest: Hennessey; Aurier, Worrall, Boly, Lodi; Yates, Freuler, Mangala, Johnson, Awoniyi, Lingard