'AC Milan is overtuigd en wil PSV'er na onderling duel naar de club halen'

'AC Milan is overtuigd en wil PSV'er na onderling duel naar de club halen'

01-01-2023 23:24 Laatste update: 02-01-2023 17:45
123

Noni Madueke zou zo veel indruk hebben achtergelaten in het gewonnen duel van PSV tegen AC Milan, dat de tegenstander hem zou willen kopen in de zomer. Dat meldt de Italiaanse site Il Corriere dello Sport.

Vrijdag 30 december won PSV in een vriendschappelijke wedstrijd van de Milanezen. Madueke maakte twee goals tijdens de 3-0 overwinning en was de absolute uitblinker. AC Milan zou daardoor zo onder de indruk geraakt zijn, dat ze zich in de zomer willen versterken met de Engelse aanvaller. De clubleiding van de Milanezen zou al langer op zoek zijn naar een speler als Madueke en leek die in het onderlinge duel dus te herkennen.

Wedden

Meer odds

Madueke heeft bij de Eindhovenaren nog een contract tot de zomer van 2025. Op zestienjarige leeftijd nam PSV hem over van Tottenham Hotspur. Volgens de clubleiding zou Madueke perfect passen in het 4-2-3-1 systeem dat trainer Stefano Pioli graag wil spelen. Ook Hakim Ziyech zou op de lijst staan bij AC Milan, maar de Marokkaanse middenvelder zou minder passen in dat systeem. PSV hervat de competitie zaterdag tegen Sparta.