'Feyenoord heeft zich gemeld en deed een bod, maar er is niet onderhandeld'

'Feyenoord heeft zich gemeld en deed een bod, maar er is niet onderhandeld'

08-01-2023 10:45
109

Wat Ron Jans betreft is het 'klaar' en maakt Ramiz Zerrouki niet de overstap van FC Twente naar Feyenoord. Althans, niet nu, want in de zomer valt er wel over te praten.

Zerrouki plaatste op Instagram een foto met een zandloper, waardoor de geruchten weer heviger worden. "Wat hij daarmee bedoelt? Dat moet je aan Ramiz vragen, maar het lijkt erop dat hij zegt: het is een kwestie van tijd voordat ik naar Feyenoord ga", vertelt Jans bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN. "Feyenoord heeft zich gemeld en deed een bod, maar er zijn geen onderhandelingen geweest. Nee, dit is niet voor de bühne om meer geld te krijgen. Wij zijn bezig met een goed seizoen en willen niet verkopen."

"De club gaat altijd boven het team en individu, dus in onze ogen krijgt dat prioriteit. Feyenoord staat ook maar drie punten boven ons, dus het lijkt mij geen verstandige keuze. Feyenoord heeft afgelopen zomer de kans gehad."

Jans is niet bang dat Zerrouki een arbitragezaak aan gaat spannen, zoals hier en daar gesuggereerd wordt. "Dat verwacht ik niet. Ik ken zijn zaakwaarnemer Fulco van Kooperen goed, dat zijn prima mensen. Ik denk niet dat het zover komt. We spelen dinsdag tegen Telstar en ik wil Ramiz graag opstellen. Wij laten onze beste spelers en trainers niet zomaar gaan. Wij zitten in een positie dat we onze beste spelers liever verkopen aan buitenlandse clubs."