'Feyenoord geeft niet op, ondanks 'nee' van Twente: nieuw bod op Zerrouki'

'Feyenoord geeft niet op, ondanks 'nee' van Twente: nieuw bod op Zerrouki'

08-01-2023 18:20 Laatste update: 19:02
381

Feyenoord geeft de strijd om de handtekening van Ramiz Zerrouki niet op. De Rotterdammers hebben zondagavond een nieuw bod uitgebracht op de middenvelder, zo meldt Voetbal International. De Telegraaf meldt dat Feyenoord 6,5 miljoen heeft geboden, wat via bonussen op kan lopen tot de acht miljoen euro die FC Twente aanvankelijk vroeg.

Het gaat de laatste dagen veel over Zerrouki. Het is duidelijk dat hij en Feyenoord hopen op een transfer, maar Twente stribbelt tegen. De Tukkers vroegen eerst een bedrag van rond de acht miljoen euro, maar nu zou een verkoop zelfs onbespreekbaar zijn. Toch geeft Feyenoord de hoop niet op, zo blijkt uit het nieuwe bod dat de Stadionclub heeft neergelegd in de Grolsch Veste.

VI weet dat het totaalbod, inclusief bonussen en een doorverkooppercentage, in de buurt komt van de acht miljoen die Twente eerst wilde. Hoe de nummer vier van de Eredivisie daarop gaat reageren is nog de vraag. Eerder op zondag was Twente-directeur Jan Streuer nog duidelijk in gesprek met deze website. "Nee, het gaat niet door. Een club heeft het recht om niet te willen verkopen", zei hij onder meer.

De zaakwaarnemer van Zerrouki, Fulco van Kooperen, probeerde een gesprek tussen Streuer en Feyenoord-directeur Dennis te Kloese te organiseren. Eerstgenoemde sloeg dat aanbod echter af. Feyenoord heeft de druk op Twente nu dus verder opgevoerd met een nieuw bod. Zerrouki heeft Twente al meerdere keren laten weten dat hij de overstap naar De Kuip dolgraag wil maken.